•  

   

  ZONWERING

   

   

 • Zowel bij onze screens, zonneschermen en verandazonweringen heeft u de keuze uit een groot gamma aan kleuren, uitvoeringen en automatisatie.

  Screens

  Screen is een vlakhangende buitenzonwering die op een zeer onopvallende manier een bescherming biedt tegen extreem zonlicht en ervoor zorgt dat de huiselijke warmte in de winterperiodes netjes binnen blijft. Dankzij een Screen kan u van binnen naar buiten kijken omdat het doek van de screens het zonlicht filtert.

  Zonneschermen

  Een zonnescherm of knikarmscherm zorgt ervoor dat u samen met uw gezelschap langer en op een verantzoordelijke manier kan genieten van de zon. Dit systeem wordt in een mooi afgewerkte kast tegen de buitengevel bevestigd en de overkapping komt tevoorschijn wanneer u dat wenst.

   

  Het scherm blokt de warme zonnestralen af voordat ze de kans krijgen om uw woning op te warmen. Het is tevens een oprolbaar systeem, waardoor u geen steunpalen nodig hebt die permanent zichtbaar zijn.

  Verandazonwering

  Tegenwoordig is de veranda een leefruimte die het hele jaar door gebruikt wordt. Daarbij verwachten we een aangenaam klimaat in deze ruimte, wat niet eenvoudig is door de grote glasramen en glazen daken. De verandazonwering is een systeem dat boven op de draagstructuur geplaats wordt, waardoor uw veranda een strakke look krijgt.

 • Neem vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie!

  Wij helpen u graag verder