•  

  INSECTENWERING

   

 • Vanaf nu geen muggen meer die uw nachtrust verstoren of andere insecten die u binnenshuis tegenkomen. Met ons ruim gamma aan insectenwering houdt u ze buiten.

  Vliegenramen

  Een vliegenraam is onmisbaar in elke woning. Wilt u graag uw slaapkamer verluchten voor het slapen gaan? Of wilt u gedurende de nacht een permanente, frisse buitenverluchting?

   

  Met een vliegenraam zullen de muggen en andere insecten geen kans krijgen om uw nachtrust te verstoren. Vliegenramen zijn ecologisch, diervriendelijk en bijzonder efficiënt. Dankzij een handig klemsysteem zijn de vliegenramen gemakkelijk te plaatsen, maar ook even gemakkelijk te verwijderen.

  Vliegendeuren

  Vliegendeuren zijn uiterst handig wanneer u een terras of een tuin heeft. Met de deur open en een gesloten vliegendeur kan u het mooie weer in de woning beleven. Uw woning wordt verlucht zonder de aanwezigheid van insecten in het huis. We voorzien de vliegendeuren van een schopplaat zodat mogelijke beschadiging door de voeten vermeden wordt.

  Schuifvliegendeuren

  Schuifvliegendeuren afkomstig uit onze productie zijn onopvallend, ruimtebesparend en duurzaam. Passend op elk raam of deurpartij zorgt de schuifvliegendeur ervoor dat geen enkel insect uw huis of veranda kan binnendringen. Uw woning krijgt, dankzij een schuifvliegendeur, een extra dimensie. Door de onopvallendheid van een schuifvliegendeur, verdwijnt het binnen/buiten gevoel dat bij een schuifraam wel aanwezig is.

 • Neem vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie!

  Wij helpen u graag verder