•  

  POORTEN

   

 • Wij beschikken over een divers aanbod aan sectionale garagepoorten, kantelpoorten en draaipoorten. Kom zeker eens langs voor meer informatie en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

  broken image

  Sectionaalpoorten

  Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om een garage af te sluiten. Drie klassen sectionaalpoorten, dat is een uniek aanbod dat ervoor zorgt dat u de oplossing kunt kiezen die het best bij u past.
   

  De poorten PRIME, UniTherm en UniPro voldoen, naast hun functies, aan de hoogste normen op gebied van comfort en veiligheid. Innovatieve ontwerpoplossingen maken het mogelijk om de sectionaalpoorten te gebruiken in alle omstandigheden, zowel in nieuwe als in gemoderniseerde gebouwen. Ze weerspiegelen eveneens de trends van modern design.

  broken image

  Draaipoorten

  Draaipoorten zijn de meest economische afsluiting voor uw garage. De laagste prijs garantie en betrouwbare werking is het toepassen van eenvoudige en gecontroleerde oplossingen.

  broken image

  Kantelpoorten

  Kantelpoorten zijn één van de populairste poorten op de markt. Hun eenvoudige constructie evenals eenvoudige en gecontroleerde mechanische oplossingen garanderen een betrouwbare werking van de poort.

 • Neem vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie!

  Wij helpen u graag verder